در واقع، مقادیر سدیم و نمک موجود در 100 گرم زیتون خام سبز نزدیک به حداکثر میزان دریافتی سدیم و نمک توصیه شده توسط سازمان جهانی بهداشت  به ترتیب کمتر از 2 گرم Na/d یا کمتر از 5 گرم NaCl/ است.

در مقابل، زیتون های سفره دارای سطح بسیار پایینی از پتاسیم هستند، که با نسبت کمی به دریافت توصیه شده روزانه پتاسیم، که حدود 3500 میلی گرم در روز توسط WHO و سازمان ایمنی غذای اروپا دستورالعمل ها و 4700 میلی گرم در روز است، کمک می کند. هیئت غذا و تغذیه موسسه پزشکی

فیتوکمیکال‌های اصلی شناسایی و تعیین‌شده در زیتون‌های سفره‌ای را می‌توان به ترکیبات فنلی و غیر فنلی تقسیم کرد، زیرا ترکیبات فنلی در مقادیر بیشتری وجود دارند.

عمده ترین ترکیبات فنلی موجود در زیتون های سفره به شش کلاس مختلف شامل الکل های فنولیک (HT و Ty)، فلاون ها (لوتئولین، لوتئولین-7-O-گلوکوزید، آپیژنین و آپیژنین-7-O-گلوکوزید)، فلاونول ها (روتین) تعلق دارند.

آنتوسیانین ها (سیانیدین-3-O-گلوکوزید)، اسیدهای فنولیک (5-O-کافئوئیلکینیک اسید) و یک مشتق اسید هیدروکسی سینامیک (ورباسکوزید) .

اسیدهای تری ترپنیک زیرمجموعه اصلی ترکیبات غیر فنلی هستند که در زیتون های سفره ای شناسایی شده اند، به ویژه اسیدهای ماسلینیک و اولئانولیک.

مجموع ترکیبات فنلی قبلاً در زیتون های رومیزی سبز، رنگی و سیاه آنالیز و کمیت شده است.

در میان زیتون های سبز، مقادیر گزارش شده بین 37 میلی گرم در 100 گرم و 150 میلی گرم در 100 گرم گوشت متفاوت استر رنگ تراشکاری.

زیتون 171 میلی گرم کافئیک اسید / 100 گرم در زیتون  و 120 میلی گرم / 100 گرم در زیتون Manzanilla  اندازه گیری شد.

فنل کل در زیتون سیاه بین 31 · 65 میلی گرم در 100 گرم و 155 میلی گرم کافئیک اسید / 100 گرم (کالامون رقم) است.

HT ترکیب فنلی است که در زیتون های سفره، بدون در نظر گرفتن cv، به مقدار بیشتری وجود دارد.ست

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *